La 37a edició de l’ÉsDansa balla els últims compassos

Aquest cap de setmana el festival encara la recta final. Ho fa amb alguns dels actes més esperats com és l’espectacle Danses del Món. També es presentaran les propostes Socarrel i Nu(e)s que reflexionen sobre la dansa i els nostres orígens.

La companyia Mija Kim de Corea del Sud actuarà aquest cap de setmana. (ÉsDansa)

Des de dilluns, companyies d’arreu del món i propostes locals d’arrel tradicional han portat les seves danses a les Preses. Ara, a les portes del cap de setmana, ha arribat el moment de mostrar tot allò que s’ha estat fent fins ara. Serà amb l’espectacle Danses del Món. La directora del festival és la Núria Feixas.

 

A part d’aquests espectacles, l’ÉsDansa també presentarà altres propostes aquest cap de setmana. Ho farà en diferents indrets tan diferents com són Sant Martí del Corb, amb l’espectacle Espero Meravelles; a la plaça Major, amb “Nu(e)s”; o al Centre Cultural de les Preses amb “Socarrel”. Justament, aquesta última proposta ha sorgit després de dos anys de treball. Feixas en dona més detalls.

 

Justament, “Socarrel” és l’espectacle que obrirà la programació aquest divendres. Serà a les nou del vespre. Una hora més tard, la companyia d’Oman actuarà en la Nit ÉsDansa. Dissabte al migdia, l’espectacle “Anem de Seguici” amb l’Esbart Santa Tecla de Tarragona i el Petit Marboleny mostraran la feina feta durant tot l’any. A les sis, tindrà lloc la Festa al Parc i a les deu l’espectacle Danses del Món que es repetirà diumenge després de la presentació de “Nu(e)s”. Les entrades es poden comprar a la taquilla, al web del festival o als punts d’informació.

Respon