La Biblioteca d'Olot celebra el centenari de la Xarxa de Biblioteques Populars de Catalunya

Ha preparat tot un seguit d’activitats que ja estan en marxa. 

biblioteca

La biblioteca Marià Vayreda d’Olot (Olot Cultura)

Aquesta setmana, la Biblioteca d’Olot Marià Vayreda commemora el centenari d’un dels projectes més emblemàtics que va posar en marxa la Mancomunitat de Catalunya ara fa 100 anys. Es tracta de la creació d’una biblioteca a cada població catalana que superés els 3.000 habitants i Olot va ser una de les quatre primeres ciutats que en van tenir una, l’any 1918. Amb motiu d’aquest aniversari la biblioteca ha posat en marxa un programa d’actes pensats sobretot per estudiants i usuaris de l’equipament.

El regidor de cultura, Josep Berga, explica en què consisteix l’espectacle de dansa Balla’m un llibre, una de les activitats que es farà demà dimecres. El mateix dia, però a 2/4 de 10, es farà un concert a càrrec del grup VerCel com a revetlla de Sant Jordi, instarauda des de fa un parell d’anys.

Durant tot el dia de Sant Jordi es faran activitats adreçades sobretot als infants i divendres a les 12 del migdia es tornarà a presentar l’espectacle de dansa “Balla’m un llibre”. Totes aquestes activitats són gratuïtes i tindran lloc a la planta baixa de la Biblioteca.

Respon