La Biblioteca d’Olot comença la seva desescalada

Des d’aquest dimecres l’equipament ha tornat a obrir només amb el servei de préstecs. Els usuaris encara no poden utilitzar els espais interiors però sí poden retornar i agafar llibres o pel·lícules. No seria fins a la fase dos quan els espais de lectura i estudi es podrien començar a utilitzar.

La Biblioteca Marià Vayreda reprèn l’activitat (Ràdio Olot)

Després de més de dos mesos tancada, la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot torna a obrir portes. Ho fa però sense obrir-les del tot. La fase 1 del desconfinament només permet recuperar el servei de préstec i per tant els usuaris només podran entrar fins a la recepció de l’equipament o en una entrada que s’ha habilitat exclusivament per deixar llibres que es tenien a casa. Ho explica la directora de la biblioteca olotina, Judit Badia.

 

A finals de maig, la Biblioteca tenia uns 5.500 materials en préstec. A causa del confinament, però, els terminis de tots els documents s’han allargat fins al juliol. A partir d’ara, es poden començar a retornar llibres i agafar-ne de nous. Es pot fer de dilluns a divendres de les nou del matí a les dues del migdia i de les tres de la tarda a les vuit del vespre. Badia explica a Ràdio Olot que viuen amb “il·lusió” la reobertura de la biblioteca.

Biblioteca postconfinament

No seria fins a la fase 2 quan es podria començar a fer servir alguns espais de l’interior de l’equipament, això sí, amb cita prèvia. Mentrestant, només queda imaginar-nos com serà la biblioteca postconfinament.

Igual que la Biblioteca d’Olot altres biblioteques municipals de la Garrotxa també han reprès l’activitat mínimament.

Respon