En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Cames de Ferro consolida els 400 participants

La cursa és solidària i donarà tota la seva recaptació a la Fundació Albert Bosch
| 30 de maig de 2016

La segona edició de la cursa de muntanya Cames de Ferro va comptar amb uns 400 participants, una xifra molt similar a la de l’any passat.

Cames de Ferro 2016

La Cames de Ferro va reunir uns 400 participants (GECA)

Per segon any consecutiu la GECA va organitzar la cursa de muntanya solidària contra el càncer infantil Cames de Ferro. Una cursa amb el patrocini de Noel Alimentària i que la recaptació va destinada a la Fundació Albert Bosch. Aquesta segona edició ha comptat amb uns 400 participants, una xifra molt similar a la de l’any passat. Pere Gelis, director de la cursa, ha explicat a Ràdio Olot que al tractar-se d’una cursa solidària, sempre volen “que vingui com més gent, millor”.

La Cames de Ferro compta amb tres recorreguts diferents, el de 10km que passava per Les Comelles de Joanetes i tornava per Sant Miquel de Castelló; la mitja marató que anava fins al Puigsacalm i tornava per Sant Miquel de Falgars, i la Marató, que també pujava al Puigsacalm però seguia fins a Cabrera i baixava pel Camí Ral als Hostalets. Enguany, la més multitudinària ha estat la mitja marató, de 23 km.

Adrià Canimas en categoria masculina i Laura Boix en la femenina van ser els vencedors de la Marató, Ignasi Ferrer i Mila Duran van ser els guanyadors de la mitja i Martí Baquer i Ona Tribó els de la cursa popular de 10 km. Unes puntuacions que compten per la Copa Catalana de curses de muntanya.