La cantada de corals dona el tret de sortida al Nadal olotí

Aquest diumenge se celebrarà la tradicional cantada amb cinc grups vocals que oferiran tot tipus de repertori. Enguany es farà a l’església dels Caputxins. Es tracta d’un concert tradicional de la ciutat que els últims anys ha agrupat més de 200 persones. 

Imatge d’arxiu de la cantada (Agenda Olot)


La millor manera de començar el Nadal és cantant. Així ho volen demostrar les cinc corals que aquest any participaran en la tradicional Cantada de Nadal. Són la coral Croscat, Cantabile, la Coral de la Gent Gran, Polígala i el Cor Gòspel Garrotxa. Cinc grups diferents que reuniran unes 140 veus en un mateix espai. Un dels organitzadors de la cita, Gaspar Senís, explica quin repertori es podrà escoltar.

 

Aquest any la Cantada de Nadal de les corals olotines es trasllada a l’església del Sagrat Cor dels Caputxins. Anteriorment s’havia fet a la Sala Torín, però els problemes de sonoritat de l’equipament han provocat que es busqués un altre lloc.

 

La Cantada de Nadal és un acte molt tradicional que ja té més de 45 anys d’història. Aquest 2018 les cinc corals participants cantaran totes juntes el Santa Nit. L’actuació serà aquest diumenge a les sis de la tarda. L’entrada és lliure i s’espera omplir l’església del Sagrat Cor amb unes 200 persones.

 

Respon