La Comarca d’Olot compleix 40 anys

El setmanari olotí segueix bategant després de quatre dècades com l’únic mitjà en premsa escrita a la Garrotxa. Aquest dijous se celebrarà l’aniversari amb una festa al Torín que coincidirà amb la publicació del número 2.000. Des de La Comarca miren el futur amb el compromís de seguir informant les notícies més pròximes.

El número 2.000 de La Comarca (Pau Masó)


El 18 de gener del 1979 sortia el primer número de La Comarca d’Olot. Després de 40 anys, la revista olotina segueix al costat dels olotins amb el seguiment de l’actualitat més local i la informació més propera. El seu director, Òscar Cabana, valora d’aquesta manera la llarga trajectòria del setmanari.

 

Per si no n’hi havia prou amb els 40 anys, La Comarca també celebra aquest any la publicació del número 2.000. Serà aquest dijous quan sortirà a la venda una edició especial que recordarà l’efemèride dins i fora la revista. Per tot plegat, s’ha organitzat una festa aquest vespre a la zona del Torín.

 

Amb més de 2.500 números de tirada, La Comarca d’Olot segueix sent la referència escrita a la Garrotxa i líder del seu àmbit al país. El 2015 el mitjà es va reinventar en un nou format i amb una edició totalment en color. D’aquesta manera el setmanari va evolucionar mantenint l’essència, a més de crear la nova empresa corporativa Bessagoda. Un pas endavant per seguir complint anys en un futur comunicatiu que, segons Cabana, implica mantenir la proximitat de la comunicació local i buscar “la rendibilitat” i “la necessitat” dels mitjans de quilòmetre zero.

Respon