La comissió de les Festes del Tura ja pensa en el 2021

Amb la cancel·lació de la festa major, va començar a preparar l’edició de l’any que ve. Ha avançat feina perquè les Festes del Tura tornin “amb més força que mai” si les condicions ho permeten. La comissió defensa el model de les Festes, tot i que dificulti controlar les aglomeracions.

La comissió de Festes no pensa canviar el model de Festes del Tura (Txarango)

Sense les presses, la preparació i el neguit que comporta organitzar les Festes del Tura, la comissió de Festes ja ha començat a preparar les de l’any vinent. Un dels seus membres, Martí Julià, lamenta la situació i assegura que tot i anar a un ritme lent, ja tenen els primers maldecaps. El que sí és segur, però, és que també tenen feina avançada, i és que alguns actes que no han pogut organitzar aquest 2020, els tornaran a programar el 2021.

 

Cinc escenaris situats al centre d’Olot amb música per a tots els gustos van omplir els carrers de la ciutat de gom a gom durant l’última edició de les Festes del Tura. Un model, ja consolidat i “d’èxit”, tal com indica el seu programador musical, Jordi Serrat, i que va ser escollit popularment. Assegura que tot i les dificultats que pot comportar organitzar-les, són les seves singularitats les que la fan única.

 

“Per fer unes Festes descafeïnades, no cal fer res”

Les Festes del Tura són les úniques festes majors de Catalunya que han rebut dos premis ARC per la seva programació musical. Un èxit que, justament, ara ha estat un dels principals impediments per no poder-les celebrar aquest any.

 

Avui divendres, els carrers d’Olot començarien a respirar un aire festiu. El coronavirus ens ha deixat sense Festes del Tura, però la comissió de Festes assegura que tornaran “amb més força que mai”.

Respon