Estiu culturalment viu a Olot, tot i el coronavirus

La Cua del Drac d’Olot resisteix. La programació d’estiu d’Olot manté propostes com el Circ a la Plaça o la Música al Parc, però els espectadors hauran de retirar les entrades per internet. A finals d’estiu també es farà el Cornamusam, que ja s’hauria d’haver fet si no hagués estat pel coronavirus.

La guia només es podrà consultar via online (Olot Cultura)

Tot i que les activitats seran diferents de com estàvem acostumats a veure-les i a viure-les, Olot ha preparat la seva programació cultural per a aquest estiu. Això sí, sempre mantenint les mesures de seguretat. Un exemple és el Circ a la Plaça, que torna a la plaça de braus el 8 de juliol amb la novetat que el públic haurà de retirar les entrades gratuïtes a través del web d’Olot Cultura. La directora d’espectacles escènics d’Olot, Tena Busquets, explica que se sectoritzarà tota la instal·lació per prevenir contagis.

 

Les entrades s’hauran d’adquirir online i la guia de la Cua del Drac només es podrà trobar a internet. S’hi inclouen a més de les activitats culturals, diferents propostes lúdiques i gastronòmiques. Una de les novetats és el festival de música d’arrel Cornamusam, que se celebrarà entre el 27 i el 30 d’agost. El regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Olot, Estanis Vayreda, assegura que s’ha treballat en un programa pensat pels garrotxins, però també pel turisme de proximitat.

 

Tot i la incertesa d’aquests últims mesos, al final s’han programat més de 25 propostes per a aquest estiu. Les entrades anticipades ja es poden retirar gratuïtament a través del web d’Olot Cultura: olotcultura.cat.

Respon