La Cuina del Mercat ja és oberta

La Cuina del Mercat d’Olot ja ha obert les seves portes. Centenars de persones han assistit a la inauguració del restaurant celebrada aquest dimecres, on ja s’ha pogut tastar la cuina i el producte de proximitat que s’hi podrà trobar. Els placers estan especialment satisfets perquè es complementa el gran projecte de la Plaça Mercat, convertint-se en un gran referent turístic i econòmic.

 El menjador principal de La Cuina del Mercat

Feia mesos que els responsables de l’establiment i els seus treballadors estaven immersos en la posada en marxa de La Cuina del Mercat, un nou concepte que combina el producte de quilòmetre zero amb l’elaboració més acurada. Compta amb un menjador interior de 70 metres quadrats, una terrassa i dues cuines, una de les quals fa més de 40 metres quadrats. Entre l’interior i l’exterior del local, té una capacitat per a més de 110 persones. “El producte no pot ser de més proximitat, ja que en la seva gran majoria, prové del Mercat d’Olot”. Ho ha dit el seu propietari, l’empresari olotí Miquel Fluvià, que ha explicat a Ràdio Olot que “la ciutat ha respòs molt bé en la inauguració de La Cuina del Mercat”.

Afluència de gent a la inauguració oficial.

Fluvià s’ha mostrat convençut de que “La Cuina del Mercat revolucionarà la zona i serà el complement perfecte per a una Plaça Mercat que ja s’ha convertit en un nou atractiu turístic i de moviment econòmic”. Miquel Fluvià ha convidat als clients a descobrir com és realment la cuina de la Cuina del Mercat.

Satisfacció majúscula entre els placers de la Plaça Mercat per la obertura de La Cuina del Mercat. El seu president, Jordi Vilarrasa, ha dit que s’ha culminat un projecte que estava en ment de tots des de la obertura de la plaça.

L'alcalde d'Olot, Josep Mª Corominas a la inauguració de La Cuina del Mercat, amb el seu propietari, Miquel Fluvià, a l'esquerra, i el regidor Estanis Vayerda, a la dreta.

La Cuina del Mercat està oberta des d’avui i s’hi podrà dinar a base de menú o de carta. També es faran esmorzars, berenars i sopars.

Respon