La cultura es mou per tot Olot

Durant els propers quatre caps de setmana, hi haurà espectacles gratuïts per a tots els públics als barris del Pla de Dalt, Montolivet, Desemparats i Pisos Garrotxa. El cicle ‘Zona B: la cultura als Barris’ és un projecte que va sortir dels pressupostos participatius de l’any passat.

Imatge: Teatre Nu

El cicle ‘Zona B: la cultura als barris’ està format per quatre espectacles de petit format que ja s’havien d’haver fet a la primavera, però que el coronavirus ha endarrerit fins ara. El primer serà aquest dissabte al Pla de Dalt. Es diu Mrs. Brownie, és una proposta de la companyia Teatre Nu i la tècnica de Cultura Susanna Alsina el defineix d’aquesta manera.


Tots els espectacles es podran fer garantint les mesures de seguretat i, a banda del Pla de Dalt, en els propers caps de setmana, també portaran la cultura als barris de Montolivet, Desemparats i Pisos Garrotxa.


El cicle ‘Zona B: la cultura als barris’ comença aquest dissabte i s’allargarà fins al 10 d’octubre amb aquests quatre espectacles:

Dissabte 19 de setembre, a les 6 de la tarda

Mrs. Brownie, de la companyia Teatre Nu. Espectacle de titelles. A l’aparcament de l’Institut Garrotxa, barri del Pla de Dalt.

Dissabte 26 de setembre, a les 6 de la tarda

Full House, de la companyia Electrico 28. Espectacle de teatre físic i música en directe. A la plaça de Montolivet.

Diumenge 4 d’octubre, a les 5 de la tarda

Manneken’s Piss, de la companyia Campi Qui Pugui. Espectacle sense paraules, amb màscares i còmedia. A la plaça Malagrida

Dissabte 10 d’octubre, a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre

Bye bye Confetti, de la companyia Baldufa. Espectacle de pallassos. Als Pisos Garrotxa

Respon