La CUP creu que els pressupostos d’Olot seran “continuistes”

El partit preveu que l’equip de govern no canviarà les inversions que havia presentat inicialment. Demanen que la nova proposta retalli partides com l’Espai Cràter. Pel que fa a les al·legacions sobre les ordenances fiscals, la formació encara no ho té clar i diu que han demanat assessorament jurídic. 

Lluís Riera als estudis de Ràdio Olot (Pau Masó)


Els cupaires diuen que volen estudiar-se la nova fiscalitat aprovada de forma inicial a l’últim ple municipal. El seu portaveu, Lluís Riera, diu al programa Ajuntament Informa de Ràdio Olot que han consultat els serveis jurídics del partit.

 

El període per presentar al·legacions ja està en marxa i s’acabarà el mes que ve. Mentrestant, l’equip de govern està treballant amb els nous pressupostos i es preveu que abans d’acabar la setmana es presentin als grups municipals. Segons Riera, creu que els projectes d’inversió no canviaran gaire de la proposta inicial i demana retallar en l’Espai Cràter.

 

L’augment del 4% de l’IBI i les escombraries i no del 14, obligarà a l’equip de govern a escurçar algunes partides. L’alcalde d’Olot ja va avançar que l’àmbit de l’educació i dels serveis socials serien dues línies vermelles on, en principi, no es retallarà.

Respon