La CUP de Sant Joan retorna al poble els ingressos públics que ha rebut com a partit

Dels sous que ha cobrat la formació per assistir als plens municipals han acumulat 5.000 euros que els posaran a disposició dels ciutadans de Sant Joan. Ho faran amb un procés participatiu i on es convida a presentar qualsevol projecte que tingui incidència al poble. 

Ajuntament de Sant Joan les Fonts (Ràdio Olot)


Durant el mandat a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, la CUP ha anat acumulant els ingressos que ha cobrat com a partit per assistir a plens municipals. Ha fet un total de 5.000 euros que ara es retornaran al poble a través d’un procés participatiu. Ho explica una de les regidores cupaires, Sílvia Pagès, en declaracions a Ràdio Olot.

 

A partir de la setmana que ve ja es poden fer arribar projectes al partit fins al 10 de març. Després s’iniciarà un procés de votació telemàtic i finalment el 30 de març hi haurà una votació popular amb la proclamació dels projectes guanyadors. S’ha posat un topall de 2.000 euros per iniciativa.

 

Respecte a les eleccions municipals del maig, Pagès diu a Ràdio Olot que estan treballant per tornar-se a presentar. Assegura que la decisió no només és del partit, sinó que també caldrà preguntar al poble.

 

La CUP de Sant Joan va entrar per primera vegada a l’Ajuntament de la localitat l’any 2015. Actualment té quatre regidors i és l’únic grup de l’oposició.

Respon