La CUP demana buscar “alternatives sostenibles” a la pista de gel d’Olot

Creuen que no és una prioritat i que comporta un consum energètic elevat. Proposen eliminar-la o utilitzar altres superfícies lliscants. Aquest Nadal més de 7.000 persones han patinat a la pista del centre de la ciutat, són 1.400 més que l’any passat.

La pista de gel s’instal·la a la plaça Major d’Olot des del 2011 (Ajuntament Olot)


Des de l’equip de govern defensen que la pista de gel és un element dinamitzador del centre de la ciutat durant les dates nadalenques. L’equipament s’instal·la des de fa 9 anys a la plaça Major durant gairebé un mes. Des de la CUP, però no ho veuen una prioritat i demanen buscar alternatives més sostenibles. El seu portaveu, Lluís Riera, explica a Ràdio Olot les propostes del partit.

Una pista que val 44.000 euros

Des de l’àrea de Promoció de la ciutat expliquen que la pista de gel costa uns 44.000 euros i que l’Ajuntament finança un 27% del cost.

 

La CUP també reclama recuperar el LLOP durant el Nadal. Es tracta del parc infantil que va desaparèixer el 2018 i que estava organitzat per entitats de lleure de la ciutat. Més de 7.000 persones han patinat a la pista de gel durant aquestes festes de Nadal. A més dels 350 alumnes dels centres escolars de la ciutat que ho han fet gratuïtament. En total, són 1.400 patinadors més que l’any passat.

Respon