La CUP demana suspendre la Fira de Sant Lluc d’Olot

Ho fa amb relació a la situació política i social que viu aquests dies el país. Els cupaires també han exigit a l’equip de govern anul·lar qualsevol acte institucional durant els pròxims dies. Des de l’alcaldia asseguren que no se suspendrà la Fira, però sí la inauguració i els actes institucionals previstos durant el cap de setmana. 

Imatge de la Fira del Dibuix durant els actes de Sant Lluc (Ràdio Olot)


Aquest dimecres la CUP ha fet arribar la petició a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Són cinc punts entre els quals hi ha la suspensió de la Fira de Sant Lluc que se celebra aquest cap de setmana. Ho explica el portaveu dels cupaires, Lluís Riera, a Ràdio Olot.

 

Segons han explicat fonts de l’Ajuntament a Ràdio Olot, no se suspendrà la Fira, però sí els actes institucionals que s’hi celebraven, és a dir la inauguració i la visita de les autoritats a la fira.

 

El text que ha presentat la CUP aquest dimecres, també inclou demandes com exigir la dimissió de Miquel Buch, que l’Ajuntament expressi el rebuig a les actuacions dels Mossos d’Esquadra i donar suport a les concentracions pacífiques que es donen aquests dies a la comarca.

 

 

Respon