La CUP d’Olot comença a construir la candidatura per a les eleccions municipals

Ho fa a la inversa de la resta de partits; l’última decisió serà el candidat. De moment, el partit obrirà espais perquè els ciutadans aportin propostes, es configurarà un projecte i l’últim pas serà decidir les persones que es presenten als comicis. 

Una reunió de la CUP Olot, aquest desembre passat (@CUPOlot)

La CUP posa per davant el projecte abans que els noms. A l’hora de formar una llista electoral, els aniticapitalistes escolliran els candidats en l’últim moment. És per això que molt aviat, el partit crearà a Olot diferents espais per recollir propostes i idees que configurin un projecte per presentar-se a les eleccions. Un cop es consolidin les propostes i la idea de ciutat que es vol per la capital de la Garrotxa, la CUP escollirà les persones per defensar-la. Ho explica el portaveu de la formació a Olot, Lluís Riera.


Malgrat l’última decisió que pugui prendre el partit, tot fa pensar que la CUP serà present a les eleccions del maig. Des de la formació treballen perquè així sigui. Pel que fa als espais de participació que es crearan properament, els ciutadans hi podran dir la seva de manera anònima, si s’escau.


A les últimes eleccions municipals del 2015, la CUP va aconseguir entrar a l’Ajuntament per primera vegada. Ho va fer amb tres regidors i 1.500 vots.

Respon