La CUP d'Olot es reorganitza per no quedar “absorbida per la vessant institucional”

La CUP ha canviat el seu organigrama a Olot per temor a que el dia a dia del consistori engoleixi tota la seva tasca. Per això han fet canvis en la seva estructura que mantingui també la vessant institucional però sense oblidar el que bategen com a “lluita de carrer”. Tot i això, l’assemblea local es manté com l’epicentre de la seva activitat. 

Assemblea de la CUP a Olot (Joel Tallant)

Fa ja 200 dies que la CUP a la Garrotxa ha entrat als diferents ajuntaments. Governen a  Mieres, i tenen representants a Sant Joan les Fonts, Tortellà i Olot. Un resultat que els va convertir en tercera força a la Garrotxa i amb dos consellers comarcals. La CUP es planteja el sector institucional com una de les seves actuacions però havien notat que el dia a dia d’una administració pública els absorbia un temps que es perdia del que anomenen “lluita de carrer”. En declaracions a l’Ajuntament Informa de Ràdio Olot, un dels seus regidors Lluís Rubió ha explicat que han canviat l’organigrama veient que la tasca diària del consistori pot eclipsar la resta.

Sistema lent, però efectiu

D’altra banda, la portaveu, Mireia Tresserras, ha explicat que el sistema de presa de decisions pot semblar estrany i lent però assegura que acaba sent efectiu. L’assemblea local continuarà sent el cor que fa funcionar la gestió de la CUP a la ciutat com passa a altres llocs on ja estan constituïts. Tot i això, estrenaran local al Firal com a nou punt de trobada després de fer servir espais cedits pel sindicat de la CNT. Les assemblees es fan els dimarts de set a nou del vespre i recorden que són obertes a tot aquell que hi vulgui assistir.

One Response to “La CUP d’Olot es reorganitza per no quedar “absorbida per la vessant institucional””

  1. Antoni Tomàs Pineda

    Voldria que des-de la CUP Olot tenir informació per poder venir a les assemblees quan pugui, dons independent que sigui de la CUP de Llierca de Sant Jaume estic apuntat a la CUP Olot.
    Per exemple a on feu les assemblees?
    Antoni

    Respon

Respon