La Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts es farà el 19 d'agost a distància

Cadascú hi podrà participar corrent o caminant individualment a prop de casa seva. Es recomana fer 7 quilòmetres, que són els que hauria tingut la Cursa de la Dona si s’hagués pogut fer, i compartir-ho a les xarxes socials. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a hospitals i centres d’atenció primària.


La Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts es reinventa per poder fer front a la covid-19. Aquesta prova solidària que l’any passat va reunir 1.500 participants s’havia d’haver fet al mes de març, però el coronavirus ho va impedir. L’organització la va deixar en stand-by i ara ha decidit organitzar-la, però d’una manera ben diferent. La Cursa de la Dona de Sant Joan es farà el 19 d’agost a distància; es recomana a tots els inscrits córrer o caminar uns 7 quilòmetres individualment a prop de la seva residència i després compartir-ho a les xarxes socials.

S’ha triat el 19 d’agost perquè aquest és el Dia internacional de l’Assistència Humanitària i, de fet, tots els diners recaptats es destinaran a “humanitzar UCIs, hospitals i centres d’atenció primària” amb la voluntat de “cuidar dels que ens cuiden”, segons l’entitat organitzadora, Nzuri Daima.

Amb els diners de les inscripcions també s’organitzaran sortejos de mascaretes o samarretes. A les persones inscrites se’ls ha enviat un correu electrònic perquè puguin triar si fer aquesta nova Cursa de la Dona solidària o anul·lar la seva participació.

Respon