La Diputació de Girona estudia crear una línia d’ajuts per afavorir el canvi de gestió de residus als municipis

En una visita a la Garrotxa, la delegada de Medi Ambient ha assegurat que de cara a l’any que ve hi haurà segur un suport tècnic als ajuntaments. S’està avaluant si pot haver-hi, també, un suport econòmic.

El vicepresident, Pau Presas, amb el president del Consell, Santi Reixach, i la delegada de Medi Ambient, Anna Barnadas (Pau Masó)


Els contenidors tancats amb targeta personalitzada són el sistema que la majoria de municipis de la Garrotxa han escollit per fer el salt cap a una gestió de residus més sostenible. Aquest pas, però, suposa inversions importants des dels ajuntaments. La Diputació de Girona assegura que estudiarà incloure una nova línia en el pressupost de l’any que ve per subvencionar els costos que suposa el canvi. Ho ha assegurat la delegada de Medi Ambient de la Diputació, Anna Barnadas, en una visita al Consell Comarcal de la Garrotxa.

 

Barnadas i el vicepresident de la Diputació, Pau Presas, han visitat aquest dimecres el Consell Comarcal de la Garrotxa en la ronda de contactes que està fent el nou equip de govern de la Diputació format per Junts per Catalunya i ERC.

Respon