La direcció de la Residència del Tura d'Olot: “No ens arriben testos, però ho estem donant tot”

La directora de la Residència del Tura d’Olot denuncia que no es van poder fer tots els testos necessaris, tot i tenir el brot de coronavirus declarat. Montse Valdayo ha explicat, en declaracions a Ràdio Olot, que fins i tot hi ha hagut organismes comarcals que han pressionat a Salut. Malgrat això, Valdayo demana confiança als cuidadors de les residències de la comarca i assegura que estan fent tot el que poden.

La residència del Tura (Google Maps)


La directora de la residència olotina, on aquest dimecres es va donar a conèixer un brot de coronavirus, ha parlat obertament i de manera molt clara de la situació a l’Informatiu de Ràdio Olot. Montse Valdayo ha explicat que falten testos de detecció del coronavirus.

 

Valdayo ha explicat que la residència olotina va decidir fer la prova del covid-19 a tots els treballadors per conèixer l’abast del brot de coronavirus. Segons ha explicat la directora del centre, ho van fer a compte propi perquè no hi havia altra manera.
D’altra banda, Valdayo ha assegurat que hi ha residències que no tenen tots els recursos necessaris i que fan esforços per combatre la pandèmia. Per això, demana confiança.

 

“La qualitat assistencial no ha baixat”

Des de la residència del Tura, han estat en tot moment en contacte amb les famílies dels residents i des de la direcció envien aquest missatge.

 

La directora de la residència assegura que el servei està garantit, tot i tenir alguns treballadors a casa confinats. El centre ha reorganitzat el personal i manté tots els serveis en funcionament. També han explicat a Ràdio Olot que en tot moment han estat en contacte, i hi segueixen estan, tant amb l’Ajuntament d’Olot, amb el Consorci d’Acció Social i amb les autoritats sanitàries.

Respon