La falta d'infraestructures frena el salt tecnològic de les empreses durant el confinament

La crisi del coronavirus ha fet evidenciar els avantatges de les noves tecnologies per a les empreses. Cada cop n’hi ha més que voldrien fer el salt digital, però que topen amb unes infraestructures que no estan preparades. Ho denuncia PIMEC Girona: encara hi ha molts polígons a les nostres comarques que no tenen fibra òptica.

La fibra òptica és un dels principals obstacles per a moltes empreses 

 


Voler i no poder. És el que els passa a aquelles empreses gironines que volen fer el salt digital, però que no poden perquè resulta que no tenen una bona connexió a internet. En molts casos, no els arriba la fibra òptica. Pere Cornellà és el president de PIMEC Girona.

 

El coronavirus ha obligat moltes empreses a readaptar les dinàmiques de treball dels seus empleats per poder continuar funcionant a distància i ha posat de manifest els avantatges de les noves tecnologies. Pere Cornellà creu que es continuaran aprofitant un cop passi aquesta crisi, però reitera que és imprescindible millorar les infraestructures.

 

La millora, diu el president de PIMEC Girona, només es podrà fer amb voluntat per part dels proveïdors dels serveis i amb ajudes per part de l’administració.

Respon