La Federació Basca encomana a Joan Albella la missió de potenciar el seu waterpolo

L’olotí, que ja és seleccionador, ara també farà de coordinador tècnic de waterpolo de la Federació Basca de Natació. Compaginarà aquesta feina amb la de director tècnic del Sestao, un club en creixement. Hi arriba procedent del Portugalete.

Joan Albella ho ha explicat a Ràdio Olot

De Portugalete a Sestao hi ha poc més de 2 quilòmetres. Joan Albella no s’ha hagut de moure de casa, del costat de Bilbao, per obrir una nova etapa. Quan es va saber que no renovaria amb el Portugalete pels problemes econòmics i la inestabilitat que ha patit aquest club durant tota la temporada, l’olotí va rebre trucades de Portugal, València i Catalunya. Diversos equips es van interessar per la seva situació, però per a ell la primera opció sempre va ser quedar-se a Euskadi, on diu que sent molt valorat.


Euskadi ja és casa seva i aquesta temporada que ve hi estrenarà un nou càrrec. Albella serà el coordinador tècnic de waterpolo de la Federació Basca de Natació i s’encarregarà de complementar la feina de formació que fan els clubs amb els seus jugadors.


Amb l’objectiu que algun dia el País Basc sigui una font de waterpolistes de nivell estatal i internacional, que puguin ser candidats a arribar a la selecció espanyola. Joan Albella hi treballarà cada setmana, a la vegada que farà de director tècnic del Waterpolo Sestao, un club amb molts jugadors a la base que vol fer un pas endavant.


Joan Albella ja no té previst marxar d’Euskadi. La temporada 2016-2017 sí que va provar una aventura a fora (va ser campió de la lliga portuguesa amb el Porto i va debutar a la Champions), però ara té altres prioritats. Serà pare aquest mes de setembre i valora més que mai el que té a Biscaia, on pot fer el que li agrada envoltat dels que estima.

Respon