La Federació Espanyola de Patinatge cancel·la definitivament el Campionat d’Espanya de grups de xou del 2020

L’havia col·locat provisionalment a principis de desembre, però l’ha acabat anul·lant. Recomana a tots els equips que se centrin en la temporada del 2021.

El de Catalunya serà l’últim campionat que hagi disputat el CPA Olot aquest 2020 (Sandra Sotillo)

No hi haurà cap més competició de patinatge artístic en grups de xou aquest 2020. L’única que quedava a l’aire era el Campionat d’Espanya. La Federació Espanyola es resistia a donar-lo per perdut i l’havia col·locat a principis de desembre, però després d’analitzar la situació actual de la pandèmia ha decidit cancel·lar-lo definitivament.

En el comunicat, la Federació no descarta organitzar-lo “en un hipotètic moment òptim i sense virus a totes les autonomies”, però conscient que el coronavirus no marxarà abans de final d’any, ja recomana a tots els equips que s’entrenin pensant en el 2021. En aquest sentit, la Federació recorda que es poden repetir coreografies durant dos anys seguits i demana als clubs que consultin el reglament. També espera que el Campionat d’Europa del 2021, que s’hauria de disputar vora el pont de l’1 de maig, s’endarrereixi i així hi hagi més temps de col·locar el Campionat d’Espanya de l’any que ve.

Respon