La festa major de Sant Jaume de Llierca obre les portes al cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra la festa major de Sant Jaume de Llierca on balls, concursos, espectacles i concerts en seran els protagonistes. Es farà durant quatre dies plens d’activitats per a tots els públics.

horadejoglar_kurtibolos

 

Sant Jaume de Llierca, acull un any més la festa major del poble. Tot i mantenir les costums d’altres anys, des de l’ajuntament s’ha volgut ampliar el ventall d’opcions lúdiques afegint-ne de noves.

Els quatre dies que dura la festa estaran plens de concursos per a petits i grans, amb espectacles de música i ball, amb cercaviles a càrrec de Gegants, els Talena i la Cabra d’Or. Tampoc hi faltaran les propostes de nit. El divendres a partir de dos quarts de dotze de la nit emplenaran de ball i música els grups ‘Què tal?’, ‘Hora de Joglar’ i ‘La banda del coche Rojo’. I la nit de dissabte ho faran ‘Orquestra Montgrins’, ‘Pastorets Rock’ i ‘DjOthello’, enmig es farà la presentació de l’Hereu i la Pubilla 2015 de Sant Jaume de Llierca. Seran dies carregats d’activitats per a tots els públics, com explica la regidora de l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca, Lourdes Barris.

instagram festa st Jaume

La Festa Major de Sant Jaume també obra un concurs d’Instagram. La millor foto que es pengi a aquesta xarxa social serà la portada del cartell de l’any que ve.

Respon