La festa major de Sant Joan les Fonts es reinventa

Es viurà en gran part a través de la ràdio. Els santjoanencs podran sintonitzar el 107 de la FM i escoltar els programes especials que s’han preparat per viure la revetlla d’aquesta nit i la tarda de demà. Els actes a peu de carrer s’han reduït al màxim: només es faran el pregó i una obra de teatre. També hi haurà concursos per participar des de casa.

Tot i que al final no hi haurà foguera, els focs sí que es mantindran

La ràdio no falla mai i a Sant Joan les Fonts han aprofitat la seva, Ràdio Sant Joan, per poder donar vida a la festa major, que aquest any serà mig confinada.


La comissió de festes de Sant Joan, presidida per Rosa Serra, a qui ara escoltàvem, ha preparat dos programes especials que sonaran per Ràdio Sant Joan. L’un aquesta nit, per acompanyar els santjoanencs a la revetlla, i l’altre demà a la tarda. Es posarà música, s’explicaran històries i anècdotes, s’atendran trucades i es faran concursos. De fet, la comissió ha invertit una part del pressupost d’aquesta festa major a comprar productes als comerços locals que després sortejarà.


Amb aquest objectiu en ment, la comissió de festes ha treballat en un programa on no hi faltaran els focs artificials, que tothom podrà veure des del balcó de casa seva, ni tampoc alguns actes típics de cada any, com ara el concurs de pintura ràpida de l’Escola d’Art o el pregó. Aquest any, anirà càrrec de la llevadora de l’Hospital d’Olot Pilar Puigdemont.


El pregó es farà avui al Prat de Can Miquelet, un espai obert on es poden garantir totes les mesures de seguretat. S’hi posaran cadires i divendres també s’hi farà un Improshow, una obra de teatre d’improvisació.


Aquesta edició especial de la festa major de Sant Joan les Fonts començarà avui dimarts, continuarà demà dia de Sant Joan i s’acabarà divendres. A banda de tots els actes programats, la festa també s’amanirà amb tres concursos en què es podrà participar des de casa: un sobre vermuts, un altre sobre engalanar balcons i un altre de vídeos de la xarxa social Tik-tok.

Respon