La Fira de Sant Lluc d’Olot se celebrarà en un context polític i social excepcional

No hi haurà actes institucionals i el consistori deixa en mans de les entitats o els particulars la decisió de suspendre actes. Per primera vegada, la Fira del Dibuix, la Fira Ramadera, el Mercat de Roba i la resta d’activitats es concentraran en dos dies. D’aquesta manera es busca potenciar alguns actes i agrupar el certamen al centre d’Olot. 

Foto: Ràdio Olot


A ningú se li escapa que la Fira de Sant Lluc d’aquest 2019 no serà com al resta. El moment polític i social que viu el país marcarà l’edició d’aquest any. L’Ajuntament ha suspès els actes institucionals i ha deixat a mans de les entitats i particulars la celebració dels actes programats. Aquest és el primer any que la Fira se celebra tot en cap de setmana. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, això ha de servir per reactivar algunes activitats.

 

La Fira Ramadera se situarà al Firal Petit i estrenarà un nou format. Juntament amb el bestiar hi haurà el producte que es podrà comprar i veure d’on surt la matèria primera.  Un dels organitzadors de la Fira Ramadera és Josep Maria Ginebreda.

 

Durant només el dissabte hi haurà la Fira del Dibuix que arriba a l’edició número 64. El patronat d’aquesta fira ha suspès algunes de les activitats previstes. També està programat el mercat extraordinari de roba, la Fira del Vehicle d’Ocasió i el mercat d’artesania. Pel que fa a activitats, hi ha programats jocs per als més petits a la plaça Major, trobada de puntaires, tractorada, trobada castellera i un concert familiar amb Disco per Xics diumenge al matí a la plaça Campdenmàs.

 

Respon