La Fiscalia arxiva la investigació sobre l’alcalde d’Olot pel referèndum de l’1 d’octubre

A través d’una piulada, Mia Corominas ha fet públic que deixava de ser investigat. La causa queda arxivada després d’un any i mig. Corominas va ser l’únic dels 19 alcaldes garrotxins, investigats per l’1-O, que va ser cridat a declarar.

Imatge del dia que Mia Corominas va anar a declarar a la Fiscalia (ACN)


El setembre del 2017, el Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza, ordenava investigar tots els alcaldes que van firmar el decret del referèndum de l’1 d’octubre. A la Garrotxa van ser 19 els batlles els que van firmar el document, però només un, el d’Olot, va ser cridat a declarar. Després de més d’un any i mig, Mia Corominas ha vist aquest dimecres com la Fiscalia arxivava la seva investigació. Ell mateix ho explica en declaracions a Ràdio Olot.

 

Corominas diu que l’arxivament de la investigació demostra que no es va fer res mal fet. L’alcalde d’Olot explica que durant mesos la Fiscalia ha estat investigant presencialment a la ciutat.

 

Corominas diu a Ràdio Olot que tornaria a fer tot el que va fer la tardor del 2017. La investigació de la Fiscalia sobre l’alcalde d’Olot ha durat un any i mig. Dels 19 alcaldes garrotxins que van firmar el decret de convocatòria del referèndum, només Mia Corominas va ser citat a declarar. Els altres 18 no han estat interpel·lats per la Fiscalia.

 

 

Respon