La futura piscina coberta d’Olot tindrà una partida al pressupost del 2019

L’equip de govern està treballant amb un document que inclogui una inversió inicial per a l’equipament. Es tractaria d’un projecte definitiu per poder licitar les obres. Tot això, però, dependrà de l’aprovació d’uns pressupostos que ara mateix no està garantida. El PDeCAT segueix buscant suports entre els grups de l’oposició a una setmana del ple municipal.

Imatge de la piscina municipal d’Olot


La piscina coberta comença a agafar protagonisme entre les properes inversions que tindran lloc a la ciutat. Ho fa de tal manera, que de cara a l’any que ve hi haurà una partida destinada a l’equipament. L’equip de govern, format pel PdeCAT, treballa per presentar uns pressupostos amb una inversió que permeti tirar endavant un projecte definitiu per a l’equipament, pas previ a la licitació. Ho assegura l’alcalde Mia Corominas, en declaracions al programa Fil Directe de Ràdio Olot.

 

El PDeCAT busca suports

Els pressupostos del 2019 aniran al ple municipal del pròxim dijous. En un principi, tots els grups recolzen la partida per a la piscina coberta. Tot i això, a una setmana de l’aprovació dels pressupostos, l’equip de govern encara no té garantit el suport necessari per tirar endavant el document. El PDeCAT necessita dos vots per aconseguir la majoria. Corominas es mostra convençut que aconseguiran pactar amb algun grup de l’oposició.

“Faig una crida a la responsabilitat”

Tot i que l’alcalde d’Olot assegura que els pressupostos s’aprovaran sense problemes, també fa una crida a la responsabilitat. Corominas assegura que si cal els comptes es prorrogaran o, fins i tot, està disposat a fer una moció de confiança.

 

Al PDeCAT li queda una setmana per aconseguir el suport necessari per tirar endavant els pressupostos de la ciutat per a l’any que ve. L’equip de govern té 9 regidors i en necessita dos més per tenir majoria. Els grups que li poden oferir aquests dos vots són ERC, el PSC o la CUP.

Respon