La Garrotxa busca emprenedors

Ja està obert el termini per inscriure’s i participar en els Premis 100% Emprenedors que s’entregaran el mes de març. Enguany hi ha una nova categoria per a aquelles empreses que han dut a terme accions per millorar la marca empresarial de la Garrotxa.

L’entrega dels premis 100% Emprenedors serà el mes de març (Pau Masí)


Ja fa set anys que la comarca guardona les iniciatives i els empresaris amb més projecció del territori. Els Premis 100% Emprenedors busquen dinamitzar, promoure i fomentar l’esperit empresarial de la comarca. Aquest any com a novetat hi ha una nova categoria. Ho explica el regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda.

 

A part del Premi Empresa Impuls també n’hi ha d’altres que fomenten la col·laboració empresarial o bé l’emprenedoria entre els més joves.

 

Els Premis 100% Emprenedors estan organitzats per l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal, El Cercle Euram, els Joves Empresaris de la Garrotxa i Dinàmig. S’entregaran el mes de març i ja s’ha obert el termini per presentar candidatures. Tothom qui ho vulgui fer pot inscriure’s a la pàgina web dels guardons. El primer premi 100% Emprenedor entregarà 3.000 euros i el segon 1.500.

 

Respon