La Garrotxa espera una ocupació turística del 65% per aquest Pont de la Puríssima

Són 5 punts més que l’any passat. Es tracta d’unes dates on la influència de les estacions d’esquí comença a passar factura a la comarca. Des de Turisme Garrotxa destaquen que activitats com el Festival Veus o el Mercat de Nadal d’Olot ajuden a impulsar una època fluixa turísticament.


S’espera que des de demà fins al diumenge els hotels, apartaments i cases rurals de la comarca s’omplin en un 65%. És la dada que extreu Turisme Garrotxa de les reserves que s’han fet fins al dia d’avui. La xifra és cinc punts més alta que la de l’any passat. El president de l’entitat turística, Eduard Llorà, diu a Ràdio Olot que durant el Pont de la Puríssima, la comarca comença a notar la influència de les pistes d’esquí.

 

Fa poques setmanes l’ocupació turística se situava més enllà del 80%. L’arribada de la neu fa que gran part dels visitants que s’acostaven a la Garrotxa, ara apostin pel Pirineu. Per frenar aquesta baixada, Olot i la comarca han impulsat activitats com el Festival Veus i el Mercat de nadal que ajuden a sufragar l’èxode turístic d’aquestes dates.

 

Un altre dels factors que no ajuda a tenir una ocupació més elevada durant aquests dies és que es tracta d’una festa nacional. Això fa que el perfil estranger no sigui tant present a la comarca. Majoritàriament, els visitants que rebrà la Garrotxa els pròxims quatre dies seran famílies del país.

 

Respon