La Garrotxa veu néixer una nova escola d’arts escèniques

Es diu “La Quarta Paret” i està situada al barri de Pequín d’Olot. Fins ara, els garrotxins que volien cursar aquests estudis s’havien de desplaçar fora de la comarca. Després de l’estiu, ja ho podran fer a prop de casa. L’escola treballarà en grups reduïts i vol aportar més art i cultura al territori.

“La Quarta Paret” donarà classes de diferents disciplines artístiques. (cedides)

Oferirà formació de teatre musical, dansa, cant, teatre i música, i també activitats extraescolars. Amb les inscripcions ja obertes, esperen acollir un centenar d’estudiants durant el primer any de vida. El seu director, Jordi Massegur, assegura que l’escola era una vella petició de molts alumnes, ja que, fins ara, no n’existia cap d’aquestes característiques a la comarca.

 

Les instal·lacions del centre estan preparades per acollir un centenar d’alumnes. (cedida)

“La Quarta Paret” és una metàfora que separa el públic de l’artista. Massegur explica que treballaran amb un sistema educatiu innovador, basat en el joc i que permet aprofitar tota la capacitat creativa de l’alumne.

 

L’escola ja escalfa motors per començar el curs al setembre. Tot i això, a l’agost els responsables del centre oferiran una jornada de portes obertes abans de tancar el període d’inscripcions. La Quarta Paret està situada al carrer Fajol 2 d’Olot, al barri de Pequin i disposa d’unes instal·lacions perfectament adaptades a les necessitats dels futurs artistes.

Respon