La Garrotxa preveu una ocupació turística del 81% durant aquest pont

És un creixement rellevant respecte el mateix període de l’any passat on hi va haver una caiguda important a causa de la situació política. Des de Turisme Garrotxa assenyalen que la tardor del 2017 l’ocupació va caure més d’un 20%. 


L’última tardor a la Garrotxa es va viure amb incertesa i preocupació i això es va traslladar a les dades turístiques. L’any passat, pel pont de Tot Sants, l’ocupació turística de la comarca no arribava al 60%, una xifra marcadament baixa respecte a la tendència dels últims anys. Aquest 2018, la dada ha remuntat fins a nivells habituals. S’espera un 81% d’ocupació per als pròxims quatre dies de festa que comencen demà. El president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, explica a Ràdio Olot el ball de xifres.

 

Llorà també remarca que el perfil de visitants no ha canviat i durant els pròxims quatre dies, principalment arribaran famílies de l’àrea de Barcelona. El president de Turisme Garrotxa valora la tardor com una de les millors temporades de l’any i apunta que l’hivern garrotxí cada vegada té més atractiu turístic.

 

Els colors de la Fageda d’en Jordà durant la tardor són un dels principals atractius de la comarca en aquestes dates. Des de Turisme Garrotxa remarquen que el senderisme és una de les activitats que està agafant més volada entre els visitants que arriben a la comarca.

 

Respon