La Garrotxa registra dues noves morts per coronavirus

Una d’elles ha estat a l’Hospital d’Olot i la xifra total de defuncions a la comarca ja arriba a les 85. La xifra, però, s’ha estabilitzat: en els últims quatre dies s’han comptabilitzat quatre defuncions. Pel que fa als contagis, la tendència segueix estable i en les últimes hores només s’ha confirmat un nou positiu en tota la comarca. 

Foto: Martí Albesa


Tot i que la tendència general a la Garrotxa és a l’estabilització, les dades de contagis i defuncions per la covid-19 no deixen de moure’s. En les últimes hores, el Departament de Salut ha confirmat dues noves morts per coronavirus, una d’elles a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. En total a la comarca ja hi ha hagut 85 defuncions. La xifra de víctimes, però es manté frenada en comparació un mes enrere: en els últims quatre dies s’han produït quatre defuncions.

Pel que fa als contagis també se segueix la tendència estable dels últims dies i fins i tot se segueixen frenant. En les últimes hores només s’ha confirmat un únic cas de coronavirus en tota la Garrotxa. Però, això sí, s’han detectat 24 casos sospitosos.

93 altes i 72 sanitaris curats

A l’Hospital d’Olot aquest dilluns s’ha donat una nova alta hospitalària d’un pacient que estava ingressat al centre per coronavirus i ha pogut tornar a casa. En total l’Hospital ja ha donat 93 altes des de l’inici de la pandèmia.

I pel que fa als sanitaris, el centre garrotxí ja ha recuperat 72 professionals i només en queden vuit amb la malaltia.

Respon