Quatre noves morts per coronavirus en un sol dia a la Garrotxa

Ja són 16 les persones que han perdut la vida a causa de la covid-19 a la comarca. Totes elles persones grans i amb patologies prèvies. En les últimes hores no hi ha hagut cap nou ingrés a l’Hospital d’Olot ni cap nou cas positiu entre el personal sanitari.

Imatge de l’UCI temporal de l’Hospital d’Olot (Hospital d’Olot)


Del que portem de pandèmia, aquest dimecres ha estat el pitjor dia pel que fa al nombre de víctimes mortals. S’han conegut quatre morts més en només 24 hores. La pitjor xifra registrada fins ara. Són quatre persones d’edat avançada que tenien patologies prèvies. En total, doncs, a la comarca ja són setze les víctimes mortals del coronavirus (15 a l’Hospital d’Olot i una a la residència del Tura, on també hi ha quinze morts sospitoses a les quals no se’ls hi va poder fer el test).

 

Per altra banda, aquest dimecres l’Hospital d’Olot ha informat que no hi ha hagut cap nou ingrés ni tampoc cap nou positiu entre el personal sanitari. A més també s’han donat d’alta tres persones que estaven ingressades al centre i en total ja són nou les altes hospitalàries en el que portem de pandèmia. Cal recordar que l’alta hospitalària no significa que el pacient s’hagi recuperat de la malaltia, sinó que pot tornar a casa seguint el control i el tractament establert des de l’hospital.

Respon