La Garrotxa superarà el 80% d’ocupació turística aquesta Setmana Santa

Des de Turisme Garrotxa expliquen a Ràdio Olot que es tracta d’unes xifres “molt bones” i que permeten obrir amb bon ritme la temporada turística a la comarca. El perfil del visitant que aterrarà aquests dies són principalment famílies i parelles. 


L’ocupació d’aquesta Setmana Santa a la Garrotxa tocarà sostre el pròxim cap de setmana. S’espera que dissabte i diumenge arribi al 82%. Una xifra que des del sector turístic es valora de forma molt positiva, tot i ser tres punts per sota de la de l’any passat. I és que la Setmana Santa sol ser la porta d’entrada de la temporada turística de la Garrotxa. El president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, diu a Ràdio Olot que és el primer període de l’any on es registren “ocupacions molt importants”.

 

Els hotels i els apartaments seran els allotjaments que més s’utilitzaran durant els pròxims dies. Les cases de colònies també tenen una gran tirada. Llorà diu que les tradicions típiques de la setmana santa garrotxina també ajuden a consolidar les xifres turístiques. Parlem de la processó de Besalú o Mieres i també del Ball del Xai Be d’Olot.

 

El perfil de les persones que visitaran aquests dies la Garrotxa seran parelles i famílies. Aquest any, la Setmana Santa acabarà amb Sant Jordi. El president de Turisme Garrotxa creu que aquest fet no tindrà una gran repercussió en les xifres d’ocupació.

 

La Setmana Santa, posa punt i final al moment més baix de la temporada turística a la Garrotxa. Els primers mesos de l’any solen ser els més fluixos. Malgrat això, Llorà assegura que últimament s’ha notat un repunt gràcies al públic que busca practicar el senderisme i que no li importa tant les condicions meteorològiques.

Respon