La Garrotxa té més d'un centenar d’alumnes confinats a casa

Això simbolitza l’1% del total d’alumnes que té la comarca. Aquest divendres s’han confirmat dos casos més, tots dos a l’Escola Malagrida d’Olot que ha hagut d’aïllar dos grups. També hi ha catorze infants i una professora de l’escola de Castellfollit aïllats a casa. En total a la comarca, només cinc dels 55 centres educatius tenen grups confinats.

Foto: Pau Masó


El cas del Malagrida s’ha confirmat aquest divendres. Es tracta de dos alumnes positius que han obligat a confinar dues classes. En total s’han enviat 31 persones a casa, comptant alumnes i professors.  A questa setmana també s’ha detectat el primer cas en una escola de fora d’Olot- Es tracta de l’escola Castellroc de Castellfollit de la Roca. El positiu es va detectar dimarts. Es tracta d’un infant d’una classe de P4 i P5. Tot el grup de catorze alumnes i la professora hauran d’estar en quarantena fins al 5 d’octubre.

Després de dues setmanes de curs, segons el Departament d’Educació, a la Garrotxa hi ha més d’un centenar d’alumnes confinats a casa i seguint les classes telemàticament. Són estudiants de l’Escola d’Art d’Olot, el Bosc de la Coma, l’escola Greda, l’escola Malagrida, l’escola Castellroc de Castellfollit, l’escola Castanyer de Sant Joan i l’IES Garrotxa d’Olot. En el cas d’aquests dos últims centres serien alumnes que han donat positiu, però que no han estat en contacte amb el grup classe. En total, només cinc dels 55 centres educatius que hi ha a la comarca tenen grups d’alumnes confinats.

One Response to “La Garrotxa té més d’un centenar d’alumnes confinats a casa”

  1. Giorgiana Gugonea

    És el començament de l’any escolar. Anem aprenent.

    Respon

Respon