La Garrotxa viu el dia de la sentència amb talls viaris i manifestacions

Les principals mobilitzacions s’han produït a Olot on els estudiants han tallat la Solfa a la tarda. Durant el matí han tallat diferents artèries viàries del centre de la ciutat. Al vespre hi ha convocada una manifestació a 2/4 de vuit davant l’Ajuntament d’Olot. Diversos municipis de la comarca han organitzat marxes lentes per arribar a la convocatòria de la capital de la Garrotxa.

Els estudiants a l’avinguda Sant Jordi d’Olot (Pau Masó)


Qui més s’ha fet sentir durant la jornada d’avui són els estudiants. En sentir la publicació de la sentència han decidit deixar les aules i sortir al carrer. El seguiment de la convocatòria ha estat força massiu i uns 200 alumnes dels instituts de la comarca s’han citat al Firal d’Olot. Des d’aquí han iniciat una marxa que ha anat fent talls viaris durant tot el dia. Un d’ells, en Max, ha explicat a Ràdio Olot com s’han organitzat.

 

Durant tot el matí els manifestants han tallat vies com el carrer Mulleras, l’avinguda Sant Jordi o la Solfa. En aquesta última han fet una seguda que ha durat hores.

El seguiment de la manifestació ha estat força actiu i l’assistència a les classes ha anat a menys durant el matí. La concentració d’estudiants ha provocat cues als principals accessos de la ciutat d’Olot i ha generat problemes de trànsit.

Respon