La Garrotxa viu la tercera jornada de protestes amb nous talls i col·lapse a les carreteres

Els estudiants han tornat a fer accions de protesta aquest dimecres. Han tallat l’A-26 durant el matí i a la tarda han fet una marxa lenta fins a Bracons on han tallat la cirulació. 

Tall en un dels sentits de l’A-26 (Pau Masó)


El tercer dia de protestes a la comarca ha començat amb una assemblea dels estudiants per decidir les accions que farien al llarg de la jornada. Des de la plaça Campdenmàs d’Olot s’han dirigit a l’A-26 amb una marxa per la N-260, el vial nord de la ciutat. Cap a les dotze del migdia han tallat l’autovia amb una seguda a l’altura de Begudà. També han bloquejat la carretera secundària. Això ha provocat importants retencions a pobles com Sant Joan les Fonts o Castellfollit de la Roca.

 

Els manifestants també han tallat la carretera secundària de l’autovia A-26 (Pau Masó)


Els estudiants han estat més de tres hores tallant l’autovia A-26 i cap a les quatre de la tarda han decidit fer una marxa lenta a peu direcció Bracons, on han tallat l’accés als túnels. Segons els manifestants, “lluiten pel seu futur”.

 

La jornada de protestes d’aquest dimecres ha comptat amb més suports que les convocatòries de dimarts. Més d’un centenar de joves han format part de les mobilitzacions.

Respon