La gastronomia garrotxina celebra la seva “festa major”

Serà aquest dimecres en una nova edició de la Mostra Gastronòmica on 15 establiments de la comarca faran valdre la seva cuina. Enguany el sopar de germanor se celebrarà a Les Planes d’Hostoles. 


Amb el sopar d’aquest dimecres es dona el tret de sortida a la Mostra Gastronòmica que durant el pròxim mes permetrà degustar menús especials a diferents restaurants de la comarca. Dimecres, una quinzena d’establiments es reuniran a la Torre dels Til·lers de les Planes amb diferents plats degustació. El president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra, explica la intenció que té la Mostra Gastronòmica.

 

Durant el sopar de dimecres també es donaran diferents reconeixements. El més preuat és el Volcanet d’Or, que aquest 2019 anirà pel col·lectiu de la Cuina Volcànica i els seus 25 anys de vida.

 

A més del Volcanet d’Or, també hi haurà el Volcanet d’Argent que s’entregarà a Embotits Masó d’Olot. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa també homenatjarà la família Comajoan i Ferrés pels seus 29 anys de dedicació i per la seva trajectòria al Restaurant Hostal Fang de les Planes d’Hostoles.

Respon