La Generalitat es compromet a desencallar el nou polígon industrial de Sant Feliu de Pallerols

Quim Torra assegura que Sant Feliu de Pallerols tindrà el seu polígon industrial aquest gener. Durant la visita que el president va fer el passat divendres a la localitat, va traslladar la voluntat de la Generalitat per desencallar el nou polígon. Segons l’Ajuntament, ja hi ha dues empreses interessades a instal·lar-s’hi i altres companyies que també veuen la zona amb bons ulls.

El president Quim Torra ho va dir en una reunió amb Joan Casas (ACN)

La visita de Quim Torra el passat divendres a Sant Feliu de Pallerols va ser fructífera. El municipi va rebre la bona notícia, per part del president, que la Generalitat té la intenció de desencallar el tema del polígon industrial de Llongafollia. Un espai que està en mans de l’administració catalana i que des de fa dècades el consistori intenta desbloquejar. L’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, explica a Ràdio Olot com va anar la reunió de divendres.

Segons Casas, actualment hi ha dues empreses interessades a instal·lar-se al polígon. Es tracta d’una zona que tindria una capacitat per a una desena d’empreses i que està ubicada a l’entrada del poble. L’alcalde de Sant Feliu celebra amb satisfacció la voluntat del govern de Quim Torra.

A part del tema del polígon, Casas i Torra també van parlar del centre per a la gent gran del poble. L’alcalde va traslladar al president la necessitat de crear places públiques. Aquí, però, l’Ajuntament no va poder esgarrapar cap compromís.

La reunió de divendres a l’Ajuntament de Sant Feliu també va donar per parlar sobre la situació del país. Quim Torra va transmetre la confiança i voluntat del Govern de “crear vincles”.

En el missatge de Cap d’Any del president de la Generalitat, Torra assegurava que aquest 2019 ha de servir per fer efectiu el “mandat democràtic de llibertat”. En clau Garrotxina, de moment, l’any que acabem d’encetar preveu fer efectiu el desbloqueig del polígon industrial de Sant Feliu de Pallerols.

Respon