La Generalitat reconeix TEISA per la seva aposta pel medi ambient

La companyia del Pla de l’Estany ha rebut el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental per la reducció de gasos contaminants de la seva flota. Durant l’últim any, TEISA ha incorporat dos vehicles híbrids, els quals han aconseguit entre un 20 i un 40% d’estalvi d’emissions.

La TEISA ha incorporat dos vehicles híbrids. (TEISA)

El compromís de l’empresa gironina pel medi ambient ja és en el paper i en la realitat. Després d’introduir el mes de febrer el primer bus híbrid interurbà, ara TEISA ha rebut el reconeixement de la Generalitat per la seva aposta per la reducció d’emissions. Es tracta d’un segell que segons el gerent de la companyia, Àlex Gilabert, ofereix una diferenciació respecte a la competència, però que no aporta avantatges.

 

Actualment, TEISA té dos vehicles híbrids, un d’urbà i un altre d’interurbà. El primer ha donat millors resultats arribant fins a un estalvi del 40%, i superant les previsions. Mentre que l’interurbà encara no ha arribat a les expectatives del 30%. Des de la direcció de l’empresa diuen a Ràdio Olot que seguiran treballant per ampliar la flota híbrida de la companyia.

Respon