La Greda Street Band treu el seu segon disc, Pobles de terra endins

‘Pobles de terra endins’, així es titula el segon disc de la Greda Street Band. Els garrotxins deixen enrere les temàtiques locals i passen a tractar tot tipus de temes. El concert de presentació serà el 2 de maig a El Torín. El disc ja es pot descarregar des de la seva pàgina web.

 gredastreetband_jordialtesa

Després de ‘El Discu’ del 2012, la Greda Street Band fa un salt en el seu segon àlbum. Un salt amb més membres a la banda, un salt en temàtiques i un salt també en qualitat. El so ha millorat i s’ha perfeccionat fent-ne la gravació i la mescla a estudis professionals. Això es tradueix segons el cantant, Martí Albesa, en una millor sonoritat. “Baby ska”, “Ovella negra”, “Ratafia drinkers” o “Sardines i sardanes” són algunes de les cançons d’aquest nou àlbum de la Greda Street Band. El disc suposa també un canvi de xip ja que les cançons tradicionals de la Garrotxa que feien fins ara no funcionaven en els concerts que havien fet a fora de la comarca. Per això, han decidit fer aquest canvi parlant de tot el que els venia de gust.

El concert de presentació de “Pobles terra endins” es farà el 2 de maig a la Sala El Torín. El tret de sortida el donaran El Pastor i el Pastisser, que seran teloners de la Greda Street Band. La nit la tancarà el punxa disc Amic Del Poble. El disc es pot descarregar des del web www.gredastreetband.bandcamp.com  i també se’n faran còpies en format físic pensat per als més fidels seguidors.

Respon