La improvisació puja a l’escenari aquest cap de setmana a Olot

Dos genis del gènere actuaran aquest divendres i dissabte a la capital de la Garrotxa. El pianista Josep Maria Balanyà i Agustí Fernández tocaran amb 24 hores de diferència a la Sala Torín. Balanyà ho farà avui amb un espectacle reivindicatiu i Fernández dissabte acompanyat de la bailaora Sònia Sánchez. 

Imatge d’Agustí Fernández i Sònia Sánchez (Olot Cultura)


Pujar dalt de l’escenari i deixar-se portar. Això és el que faran Josep Maria Balanyà i Agustí Fernández avui i demà a la Sala Torín. Tots dos al piano, però amb registres diferents, es deixaran captivar i permetran al públic tastar la creació musical al moment. Tots dos asseguren a Ràdio Olot que els seus espectacles tenen un camí marcat però que en un 50% és improvisació. El primer a demostrar-ho serà Balanyà. El reconegut pianista actuarà avui a la Sala Torín amb el seu espectacle reivindicatiu “Groc & Yellow”.

 

Per la seva banda, Agustí Fernández pujarà a l’escenari dissabte i ho farà acompanyat de la bailaora Sònia Sánchez. L’espectacle “Aigua brollant d’una pedra negra” combina música i dansa en un exercici d’estils que passa pel jazz i el flamenc. Fernández envia aquest missatge al públic olotí.

 

El concert de Balanyà serà avui a les nou del vespre a la Sala Torín. Agustí Fernández i Sònia Sánchez actuaran 24 hores més tard al mateix escenari.

 

Respon