La jornada del futbol territorial: el Bosc de Tosca ja és segon

El Bosc de Tosca va ser l'únic equip garrotxí de Segona Catalana que va guanyar aquesta jornada
| 9 d'octubre de 2018

El Bosc de Tosca va ser l'únic equip garrotxí de Segona Catalana que va guanyar i va escalar fins a la segona posició de la classificació.

Tercer Temps de Segona Catalana

A Segona Catalana, només una victòria. La del Bosc de Tosca, que va superar clarament el Base Roses per 4-0 i és segon classificat. El Sant Jaume també va estar a punt de guanyar al difícil camp del Guíxols, però els de Sant Feliu van marcar el 3-3 a quatre minuts del final. El Santa Pau i el Besalú van perdre: 3-1 contra el Bescanó i 4-0 contra el Quart, respectivament.

A Tercera Catalana, les Planes va tornar a guanyar i continua segon, a dos punts de l’Amer. Els planencs van derrotar l’Atlètic Banyoles amb un gol a l’últim sospir. En el derbi d’en Bas, el Sant Privat va guanyar el Sant Esteve per un gol a zero, l’Hostoles va tombar el Campdevànol amb el mateix resultat i el Santjoanenc va perdre clarament contra el Gironès-Sàbat (1-5).

I a Quarta Catalana, el líder és el Sant Roc, que va guanyar la Canya per 2-1 i va aprofitar l’empat del Montagut a la Cellera. A més: Atlètic Olot 1 – Castellfollit 1, Sant Pere Màrtir 2 – Bonmatí 1, Joanetes 4 – Camós 2 i Les Preses 1 – Abadessenc B 0.

I en futbol femení, empat de l’Olot a Primera Catalana: 1-1 al camp del Llerona.