La llevantada deixa litres d’aigua, però pocs incidents a la Garrotxa

Durant aquesta nit els Bombers només han fet quatre sortides a la comarca. Les fortes pluges no han provocat danys personals ni materials. Els rius de la comarca han notat un augment important del seu cabal i algunes passeres del Fluvià s’han hagut de tallar.

El riu Fluvià al seu pas per Olot (Pau Masó)


El temporal de pluges ha avançat aquesta nit sense incidències remarcables a la comarca. A diferència d’altres punts de la demarcació, a la Garrotxa els Bombers només han hagut de fer quatre sortides en les últimes hores: a Sant Jaume de Llierca i a Olot han actuat per la inundació de dos domicilis. També han hagut de recollir alguns arbres caiguts i s’han fet diferents controls a punts de la capital garrotxina que no han anat més enllà.

Pel que fa a les dades, la llevantada d’aquests dies ha deixat més de vuitanta litres a molts punts de la Garrotxa. A Olot se n’han registrat més de 90.

Pel que fa a les carreteres, no hi ha hagut afectacions importants i el transport escolar ha funcionat amb normalitat durant el matí. S’han tallat algunes passeres del riu Fluvià al seu pas per Olot i ha quedat restringit al trànsit el passallís de Joanetes i un marge del veïnat de Pocafarina.

La previsió és que el temporal de pluja i vent continuï aquest dimecres al matí. De cara a la tarda, la situació tendirà a normalitzar-se.

Respon