La llum de Lluèrnia també entra al Teatre Principal d'Olot

Aquest dijous, l’equipament acollirà un espectacle amb motiu del festival. Relacionarà dansa i llum. Es tracta de Human Brush, una proposta de Vincent Glowinski on el coreògraf dibuixa figures gegants amb el moviment del seu cos. 

Imatge de l’espectacle Human Brush de Glowinski (Olot Cultura)


Tal com diu el seu nom, l’espectacle Human Brush posa sobre l’escenari un pinzell humà que dibuixa figures de tota mena mentre balla dalt de l’escenari. Una càmera capta en temps real el moviment del coreògraf Vincent Glowinski i el projecte a una pantalla gegant. L’espectador veu com la dansa es transforma en una imatge lumínica. La directora del Teatre Principal, Tena Busquets, en dona més detalls a Ràdio Olot.

 

L’espectacle és una barreja de les diferents facetes que domina Glowinsky: el grafisme i la dansa. Es barreja el punt més artesanal amb la tecnologia lumínica que reprodueix les figures. Per aquest motiu la proposta s’emmarca dins les activitats del Festival Lluèrnia que arriba aquest cap de setmana.

 

Human Brush es podrà veure demà dijous al Teatre Principal d’Olot en format LAP, és a dir amb el públic dalt de l’escenari. Serà a les nou de la nit i les entrades estan disponibles al preu de 10 euros a la pàgina web d’Olot Cultura.

Respon