La Marxa Solidària de la Creu Roja: caminar contra l'exclusió social

La marxa de la Creu Roja Garrotxa celebrarà diumenge la seva setena edició i destinarà tots els diners recaptats al projecte ‘Lligams’. Aquest any, el recorregut serà de 9 quilòmetres, planer i apte per a tothom, i transcorrerà per la zona de Bosc de Tosca.

Una de les marxes anteriors (Creu Roja Garrotxa)

La Marxa Solidària de la Creu Roja Garrotxa ja és un clàssic de cada any i s’ha convertit en indispensable.


Ho diu a Ràdio Olot la tècnica de voluntariat i membre de l’organització de la Marxa Solidària Marta Casas. L’esport ha esdevingut una eina per fomentar la solidaritat i ajudar a finançar iniciatives socials que d’altra manera costaria més de tirar endavant. En el cas de la Creu Roja, la Marxa Solidària que organitza diumenge li servirà per enfortir el projecte ‘Lligams’.


La de diumenge serà la setena edició de la Marxa Solidària de la Creu Roja i, en aquest cas, es farà a la zona de Bosc de Tosca. El recorregut de 9 quilòmetres començarà al local social i passarà, entre altres llocs, per les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb. Marta Casas remarca que el traçat està pensat perquè el pugui completar tothom.


La idea de la Creu Roja Garrotxa és arribar als 200 participants. Les inscripcions es poden fer per internet, a l’oficina del Carrer Hondures d’Olot o el mateix diumenge de la marxa a Bosc de Tosca. Es recomana fer un donatiu mínim de 7 euros i, després de caminar, tots els inscrits podran menjar un esmorzar de patates d’Olot a la brasa amb pa amb tomata.

Respon