La mítica banda ‘Xucu-pà' torna onze anys després dins ‘El Mini'

Una de les bandes mítiques del “rock bacó garrotxí”, els Xucu-pà, tornarà a pujar als escenaris 11 anys després. Seran una de les propostes més destaques de la programació del Mini 2015.

homenatgexucupa

Presentació del concert (Jordi Altesa) 

Per ser un dels referents dels músics d’Olot i per la seva trajectòria musical, el festival de música el Mini dedicarà un concert en homenatge al llegendari grup garrotxí Xucu-pà. En aquesta ocasió diferents músics locals faran versions dels temes més sonats del grup i seguidament hi actuaran ells. Xucu-pà va marcar una època i això és una excusa suficient per dedicar part d’aquesta cinquena edició a aquest mite de la música garrotxina. El grup té els seus inicis en la fusió de dos grups.

Una de les altres activitats que es farà en la cinquena edició del Festival El Mini i en homenatge al grup de música Xucu-pà serà la producció i projecció d’un documental. En aquest s’hi inclouran imatges del procés de preparació del concert d’homenatge on, per exemple, es podran veure els assajos de les diferents bandes. Des de l’organització del festival, Josep Quintana, amb el documental també s’explicarà la història de Xucu-pà utilitzant diferents tipus de materials.

El concert d’homenatge al grup Xucu-pà es farà a la Sala Torín d’Olot el dia 28 de març a les 11:00 de la nit. Les entrades anticipades ja estan a la venda.

Respon