La Mitja Marató de la Garrotxa, ben viva

Gairebé 700 atletes superen les previsions de la Mitja Marató de la Garrotxa i la cursa popular de deu quilòmetres, un clàssic de primavera del CN Olot.

mitja marato cno

L’esdeveniment va ser un èxit de participació (CNO)

Jordi Rabionet va guanyar el plat fort de la jornada. L’atleta d’Esports Parra va ser el primer a acabar la mitja marató en una hora, quinze minuts i nou segons. L’independent Òscar Alberich, segon, i Xavi Tomasa, de l’Atlètic Club Barcelona, tercer, van completar el podi masculí. En noies, la campiona va ser Leonor Font, del C VO2, amb un temps d’una hora, 27 minuts i 55 segons, seguida de les independents Maria Martínez i Eva Ingla. D’altra banda, en la classificació de la  cursa popular de deu quilòmetres, homologada per la Federació, els vencedors van ser Jordi Alsina, del Torelló, i Eva Cantero, del Terrassa.

Resultats esportius a banda, la jornada va ser rodona. El temps va acompanyar, l’organització va tornar a ser bona i la participació, encara millor. La mitja i la cursa van reunir 670 atletes, de manera que la valoració del delegat d’atletisme del CN Olot, Joan Domènech, només podia ser “molt positiva”. Domènech va passar per la retransmissió de l’Olot a Ràdio Olot.

Aquest any, la Mitja Marató de la Garrotxa ha arribat a la 21a edició i la cursa popular de deu quilòmetres, a la segona. L’èxit fa pensar que totes dues curses tenen molta vida per endavant.

Respon