La Mostra de Pessebres d’Olot creix en visitants i qualitat

Tot i que encara no s’ha fet pública la xifra de persones que han visitat la mostra, des de l’organització es constata un augment important. Les exposicions temàtiques i el muntatge de l’Escola d’Art han estat alguns dels pessebres més ben valorats. 

 

Aquesta edició la Mostra apostava per millorar la presència i el prestigi (Pau Masó)


Després de més d’un mes amb desenes de pessebres exposats per tota la ciutat, Olot tanca una nova edició de la Mostra. Aquest any s’havia apostat per un canvi en el prestigi i la presència. S’han pogut veure exposicions de figures de Josep Traité o Antoni Garrigós. Dos artistes que han omplert de qualitat la Mostra de Pessebres i així ho ha valorat el públic. El comissari d’aquesta edició, Javi Palomo, fa una valoració positiva d’aquest any.

 

La Mostra de Pessebres d’aquest 2019 es va finalitzar el passat sis de gener. Comptava amb sis espais i quatre seus. El regidor de Cultura d’Olot, Pep Berga, valora la qualitat que s’ha pogut veure durant els dies de la Mostra.

 

De cara a l’any que ve, l’organització creu que cal aspirar a potenciar els diorames. Són muntatges de petit format que tenen un temps complex d’elaboració, però que simbolitzen un element únic de la Mostra.

Respon