La natació del CN Olot aconsegueix un ascens històric

L’equip de natació del CN Olot va proclamar-se campió de la Copa Catalana de Segona Divisió i va adjudicar-se l’ascens a Primera. No ho havia assolit mai, des del canvi de format de la competició, ara fa una dècada. 

El CN Olot, campió de la Copa Catalana de Segona

Dos dels nedadors olotins, al capdamunt del podi (CNO)

Dissabte va ser una jornada rodona pels nedadors del CN Olot i el seu entrenador, Antonio Oliveira. Les previsions indicaven que la victòria i l’ascens podia ser cosa de tres, però els olotins es presentaven en un bon moment de forma i les marques dels nedadors i nedadores del club van fer possible aconseguir la Copa Catalana i l’ascens a Primera. Antonio Oliveira, entrenador del CN Olot, ha explicat a Ràdio Olot que dissabte va ser “una jornada rodona”.

Una fita que des de que existeix el nou format de lliga de clubs de natació, fa nou temporades, l’equip olotí no havia aconseguit mai. Segons Oliveira, la Copa Catalana sempre és un objectiu i aquest any s’ha assolit. Els nedadors i nedadores olotins van demostrar ser un equip competitiu en una jornada on de seguida es van situar primers i van anar ampliant l’avantatge amb un dels principals competidors, el Premià. Al final, el CN Olot va aconseguir 91 punts d’avantatge sobre el Premià i 102 sobre el tercer classificat, el Granollers, que es manté a la Segona Divisió. En declaracions a Ràdio Olot Oliveira ha afirmat que van aconseguir “més punts dels esperats”.

Cap de setmana rodó pel CN Olot que ja mira cap als Campionats d’estiu. Primer, els de Catalunya al mes de juny, i més endavant, els d’Espanya a finals de juliol.

Respon